O nama

Naš market – sigurna ušteda

Naš market brine o svojim kupcima pružajući im vrhunski kvalitet proizvoda i usluga po pristupačnim cenama. Naš market se prositre na 2.000 metara kvadratnih i u svojoj ponudi ima preko 20.000 proizvoda domaćih i svetskih brendova. Zadovoljstvo naših kupaca, kako uvek svežim i kvalitetnim proizvodima, tako i celokupnom uslugom predstavlja naš glavni zadatak. Politika cena u Našem marketu prilagođena je na takav način da zaposlenima pruži pristojne uslove za rad, a kupcima obezbedi najbolji kvalitet za najmanje uložen novac.  Procedure rukovanja životnim namirnicama usklađene su sa svim neophodnim standardima kako bi se obezbedio maksimalan kvalitet proizvoda i usluge.

Ko smo mi

Mi smo Naš market, novootvoreni supermarket koji daje svoj maksimum da kreira odličnu situaciju za kupce. Kod nas možete pronaći sve na jednom mestu. U sklopu Našeg marketa nalazi se i Naš restoran u kom se možete opustiti nakon svake kupovine. Pored supermarketa nalazi se i benzinska pumpa Vuković.

Naši proizvodi

Naš market u svojoj ponudi ima preko 20.000 proizvoda domaćih i svetskih brednova, raspoređenih na 2.000 metara kvadratnih. U asortimanu Našeg marketa, pored prehrambenih proizvoda možete pronaći i proizvode za kuću, obuću i tekstil i još mnogo toga.

Kako radimo

Svoj rad zasnivamo na osluškivanju želja i potreba svojih kupaca sa ciljem da obezbedimo maksimalan mogući kvalitet proizvoda i usluga po najnižim cenama poštujući životnu sredinu, dobavljače, parntere i konkurenciju.

Naša misija i vizija

Ispuniti želje svakog potrošača

Kvalitet

U saradnji sa dobavljačima trudimo se da obezbedimo najbolji kvalitet po najnižoj ceni za sve naše kupce.

Usluga

Dobra organizacija, kvalitetan stručni kadar i ono najvažnije, dobri ljudi koji čine Naš market staraju se da svaki kupac bude dočekan i ispraćen sa osmehom na licu.

Cena

Drugačijom politikom cena želimo da svojim kupcima obezbedimo proizvode pristupačnijima. Svojim primerom želimo da pokažemo da paradigma „kvalitetno je skupo“ kod nas ne važi.

Želje i potrebe potrošača zauzimaju centralno mesto u Našem marketu. Svoj rad baziramo na ispunjenju istih jer nivo našeg uspeha zavisi od stepena zadovoljstva naših kupaca.

Očekujte

U Našem marketu dočekaće vas uvek ljubazno i nasmejano osoblje spremno da u svakom trenutku pruži potrebnu pomoć pri pronalasku ili odabiru proivoda.

Uvek sveže

Svakim danom od 07h do 22h na našim policama možete pronaći uvek sveže proizvode.

Za svakog po nešto

U okviru 20.000 proizvoda, pored prehrembenih kod nas možete pronaći tekstil, obuću, igračke, automotiv i još mnogo toga za sve uzraste.

NAŠI POTROŠAČI
rekli su o nama ....

Naš tim

Servis i know-how